Probleemloos gewellen

Door te beseffen dat ieder probleem een creatie van onszelf (of aangedragen door onze omgeving en door ons overgenomen ) is, dragen we ook de oplossing in ons.

 

Mooier nog; als het een keuze van onszelf  is om een probleem te creëren of over te nemen hebben we ook het vermogen om het probleem niet te creëren of over te nemen.

Dat vraagt veel zelfvertrouwen en kracht en liefde vanuit je hart en geest en stopzetten van het (doem-) denken vanuit je verstand, om hier weerstand tegen te bieden.

 

Ik geloof dat iedereen dit kan en dat we deze ontwikkeling organisch (op natuurlijke wijze) kunnen laten groeien. Als steeds meer mensen zo met hun leven omgaan en elkaar steunen hierin zijn we in staat om in korte tijd veel moois te creëren en blijkt het leven wonderlijk mooi te zijn.

 

Als je hart vrij is en je verlost bent van het continue denken kun je de levensenergie vrijuit laten stromen vanuit een soort oervertrouwen dat alles goed komt.

Vanuit dit oervertrouwen worden lichaam, relatie en arbeid weer gezond.

Je vervangt het genieten (wat een sterk verontrustend woord is; iets niet voldaan doen) voor  ge-wellen (iets wel voldaan doen) in een toenemend intense beleving van het moment, van gebeurtenis naar gebeurtenis en ieder moment daar tussen in.
Mk

20160907Reacties

Populaire posts van deze blog

Luisteren

Cherokee wijsheid (Indian wisdom) - Twee wolven (two wolves)

Triskele - Triskelion - Magisch symbool