1 februari 2011

Je Z11 in 2012

Je energetische Zelf (2012) - Be yourself in twothousendtwelve
Albert Einstein (1879-1955)

Albert Einstein stond aan de wieg van de ontdekking dat er niets in het Heelal aanwezig is dat ook niet in deze kern van de mens aanwezig is.
Alles wat we nodig hebben is in onze kleinste kern (cel) aanwezig.
Godsdiensten noemen dat Goddelijkheid, in de spiritualiteit is dat de Goddelijke Vonk,
het Een of het Heel-Al.
Geef het gewoon een eigen naam. 
Je Zelf!

Alles wat er is, is energie, zo blijkt uit de kwantumwetenschap. Deze bevinding is onomstreden. (Everything is energy, as proven in the Quantummechanica by Einstein and Hapgood).


A small part Atomenergy

Smallest energy - Quantum

Planets in energetic cirkel

Big energy - Universe


Cold energy - Ice

Brain and Universe work with equal circuits
Human energy

Energetic connection

Jezelf durven zijn (fotograaf: www.SilentTouch.net) Find the child inside yourself

Energie is veranderlijk en direct beïnvloedbaar en te gebruiken.
Ook wij mensen zijn energetisch, bestaan uit te beïnvloeden energie.
We laten ons van kinds af aan van buitenaf beïnvloeden.
Wat we in ons leven als opdracht ontdekken is dat we het vermogen hebben om nog steeds, net als dat kind, niet meer van buitenaf beïnvloed te worden, als we dat niet willen.
We mogen, net als dat nog niet beïnvloedde kind, afgaan op onze eigen waarneming, op ons eigen gevoel vertrouwen, en spontaan reageren vanuit ons hart, met alle liefde die in ons is.
We kunnen onze eigen energie, ons Zelf, naar eigen behoefte beïnvloedden van binnen uit,  vanuit onze eigen liefde, om te ontdekken hoe waardevol inspirerend je leven is, zonder al die, veelal ongevraagde, beïnvloedingen van buitenaf.




Dit is de inspiratie die uitgaat van de Nieuwe Tijd.
Je staat als kleine energie vorm altijd in verbinding met de Universele energie. Door het her-inneren van de energetische vonk kun je die verbinding herstellen naar het oude nivo van vóór je geboorte en gebruik maken van de verbinding (Ark-des-Verbonds) met de oer-energie, de energie van Moeder Aarde. Hoe je dat kunt gaan doen lees je verder in dit Blog of in mijn Blog op WordPress (Gnostiek.Wordpress.com) of op mijn website (www.gnostiek.net).
Volg je eigen weg naar 2012 en álles wat daarna komt, en ben Je Zelf.

1 opmerking:

  1. De tekst is van mijzelf. De afbeeldingen komen van internet. De foto 'Jezelf durven zijn' is van mijzelf (www.silenttouch.net).

    BeantwoordenVerwijderen

De energiesystemen van Moeder Aarde.

De energiesystemen van Moeder Aarde.   Leylijnen (uiterlijke aardenergie)  en chakra’s (innerlijke energie) staan met elka...