10 april 2019

Leyenergie werkt twee kanten op

De leyenergie (Chi) werkt twee kanten op.

 

Wie op een krachtplaats of leycentrum verblijft ontvangt als vanzelf extra energie. Zelfs ongevraagd.

Wie zich te rusten legt zal extra goed uitrusten, wie gewond is zal extra snel helen, wie een vraag heeft zal extra helder kunnen denken enz….

Wie gericht om hulp vraagt voor zichzelf zal extra energie krijgen om het gevraagde ook waar te maken.  Wie hulp vraagt voor een ander kan aan de ander op afstand wat extra goede gedachten of energie overbrengen.

(Reiki).

Die overdracht wordt beduidend versterkt als deze in de vorm van een amulet wordt overgebracht. Een amulet kan alles zijn dat die ander aanneemt en bij zich zal dragen: een hanger, ring, spelt, kledingstuk maar het beste werkt iets natuurlijks dat blijvend is zoals van edelmetaal, hout of van edelsteen.

In die amulet moet dan wel de juiste energie (wens) gestopt zijn door de gever of de magiër die de amulet voor de gever gemaakt heeft.

 

Nog beter is als de ontvanger persoonlijk op de krachtplaats of leycentrum aanwezig is om de energie in ontvangst te nemen. Daarom trouw je in een kapel of kerk.

Het beste is als de ontvanger zelf om de extra energie vraagt en er voor open staat om voor het gevraagde de juiste hulp te krijgen.

 

Wie op een krachtplaats of leycentrum om hulp vraagt krijgt deze als de hulpvraag oprecht en met de juiste intentie gevraagd wordt. Stel de vraag zo duidelijk en gericht mogelijk. Als je iets voor een ander vraagt hou er dan rekening mee dat het gevraagde altijd ook op jou af zal stralen. Ook jij ontvangt wat je vraagt voor de ander. De intentie achter de vraag zal de energie in werking stellen.

Door daarna zo snel mogelijk naar die ander te gaan of door intens aan die ander te denken kun je het gevraagde zo effectief mogelijk overbrengen.

 

 

Omgekeerd kan echter ook.

Wie bescherming zoekt op een leycentrum zal deze ontvangen. In de vorm van rust en kracht.

Deze bescherming kan fysiek in de vorm van geweld doorbroken worden maar nooit zonder gevolgen.

Wie gedood wordt op een leycentrum zal rustiger sterven en sneller opgaan in het hiernamaals.

Echter wie op deze plaats kwaad doet, de ander vervloekt of dood, zal zelf de gevolgen van deze daad versterkt ervaren.

De vloek zal zich ook tegen de uitspreker keren en de moord zal ongeluk brengen en  ziekmakende gevolgen hebben voor de moordenaar.

Daarom kunnen mensen vluchten naar leycentra zoals vele oude kapelletjes, tempels, synagogen, moskeeën en kerken en daar geborgenheid vinden. Wie die geborgenheid verstoort zal die last langdurig met zich mee dragen.

 

Vloeken worden ver weg van leycentra uitgesproken en zelfs dan kan de vloek zich (in mindere mate) tegen de uitspreker keren.

Zo gaat het ook met gewelddadige fysieke  aanslagen tegen personen. De gevolgen keren zich ook tegen de geweldpleger. Idem dito met fraude en bedrog. Des te dichter bij een leycentrum des te groter de gevolgen.

De intentie is hier de niet te verbergen oorzaak van het gevolg.

De keuze maakt de mens zelf.

Weet dus altijd bewust van de intentie achter de keuze die je maakt.

 

Mk

201904.

 

Des te meer mensen bepaalde gevolgen over zich afroepen des te meer zal dit afstralen op de omgeving.

Wie goed goed, goed ontmoet.

In een liefdevolle omgeving zal de intentie van goedheid gemakkelijker ontstaan en opgevolgd worden.

Altijd kan deze met geweld doorbroken worden maar altijd ook met desastreuze gevolgen.

Dat geldt ook zo met opleiding en de intentie daarachter.

Leer je graag het vak van een vakman dan neem je de kennis en kunde over maar dat gebeurt ook bij een vakkundige fraudeur en oplichter.

Alleen de intentie verschilt waardoor de vakman met liefde voor zijn vak een gelukkig leven zal leiden en de fraudeur weliswaar zal slagen in het frauderen maar door de intentie om anderen tegen te willen werken ook zichzelf tegen werkt en ongelukkig zal zijn.

Dat ongelukkig zijn kan lang ontkent en verborgen gehouden worden maar op een cruciaal moment zal het zo krachtig zijn dat het zich zal openbaren met ernstige gevolgen.

Niet begerenswaardig.

Alleen liefde loont meer in toenemende kracht.

 

Mario Kuijpers.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De energiesystemen van Moeder Aarde.

De energiesystemen van Moeder Aarde.   Leylijnen (uiterlijke aardenergie)  en chakra’s (innerlijke energie) staan met elka...