Het is tijd....

Het is tijd....

Hoe lang blijven we nog luisteren naar wat politici en wetenschappers tegen ons vertellen wat er allemaal verkeerd gaat. Ze praten over ons heen, luisteren niet naar ons en doen ook helemaal niets aan de problemen. Ze roepen om het hardst dat het zo niet verder kan want dat het bijna te laat is. Wij moeten meer betalen om de economie overeind te houden maar leveren alleen maar verder in. Ondertussen is duidelijk dat het vasthouden aan die economie juist de rest kapot maakt, inclusief de toekomst van onze jeugd. Wordt wakker, sta op en begin om gezamenlijk kleine initiatieven te maken, weiger steeds meer om niet meer mee te doen. Kies en ben onderdeel van de verandering.
http://www.denieuwetijd.nl/2012/02/het-grote-uitstel/


Reacties

 1. Ik zie op deze site mooie gedichten en zou er zo best wel een op mijn FB willen plaatsen, maar heb ik wel die toestemming? En wie heeft ze gemaakt? Ik zie er geen naam onder.
  Mooie site

  Groetjes
  Annette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Annette,
   De meeste teksten (uitspraken en verhalen) zijn vrij van rechten. Daar waar ik de naam van de schrijver ken heb ik deze ook vermeld. Een aantal gedichten zijn van mijzelf of door mij vertaald. Misschien kan ik je verder helpen als je aangeeft om welk gedicht(en) het gaat.
   Dank voor je compliment.
   Mario.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Luisteren

Cherokee wijsheid (Indian wisdom) - Twee wolven (two wolves)

Triskele - Triskelion - Magisch symbool